علی حدادی منتخب مردم ساوجبلاغ در مجلس یازدهم در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به بیتوجهی مجلس دهم به تخصص گرایی در کمیسیونها و انتقاد منتخبین مجلس جدید به این موضوع اظهار داشت: منتخبین جدید مجلس چند روزی است که پیگیر این موضوع بوده و خواستار اصلاح این مصوبه کمیسیون آیین نامه داخلی مجلس هستند.
وی افزود: در شکل گیری این ساختار که در مجلس دهم صورت گرفته، رانت دیده میشود و عملا امتیازبندی دقیقی برای حضور منتخبین جدید در مجلس یازدهم صورت نگرفته است.
منتخب مردم ساوجبلاغ در مجلس یازدهم اظهار داشت: منتخبین جدید به امتیازدهی ویژه و رانتی که کمیسیون آیین نامه داخلی و مجلس پیشین برای نمایندگان مجلس دهم و نمایندگان ادوار قائل شده، انتقاد جدی دارند.
** رانت حضور برخی منتخبین دارای سوابق نمایندگی در کمیسیونها
حدادی گفت: منتخبین دارای سوابق نمایندگی با برنامه ریزی لازم میتوانند اقدامات خود را جهت حضور در کمیسیونهای تخصصی دنبال کنند که شاید با برنامه و نیتی که به منظور فعال سازی کمیسیونهای مجلس وجود دارد تناقض دارد.
وی ادامه داد: اگر رویه امتیازدهی به منتخبین دارای سوابق نمایندگی اصلاح نشود، قطعا در اقدامات پیش روی کمیسیونهای تخصصی دچار مشکل خواهیم شد، ضمن این که با فعال سازی کمیسیونها و مطالبهگری آنها تناقض دارد.
منتخب مردم ساوجبلاغ در مجلس یازدهم اظهار داشت: منتخبین مجلس نسبت به این رانتی که مجلس پیشین برای افراد دارای سوابق نمایندگی در نظر گرفته اعتراض کرده و انتقادات خود را به هیأت رئیسه اعلام کردند که باید این مسئله سریعتر اصلاح شود.
** احتمال تکرار حضور برخی افراد در راس کمیسیون بودجه با رانت مجلس دهمیها
حدادی افزود: کمیسیون برنامه و بودجه و کمیسیونهایی که میتوانند در مجلس اثربخش باشند و حتی تأثیرگذاری آنها در سطح ملی است میتواند با رانتی که مجلس پیشین برای منتخبین دارای سوابق نمایندگی در نظر گرفته، منجر به تکرار حضور برخی افراد در آن و انحراف در اقدامات کمیسیونها شود.
وی اضافه کرد: ورودی تمامی طرحها و لوایح و اقدامات در دستور مجلس در کمیسیونهای تخصصی است، لذا این کمیسیونها هستند که میتوانند به مطالبهگریها پاسخ دهند.
منتخب مردم ساوجبلاغ در مجلس یازدهم اظهار داشت: شاید برخی افراد به صورت حساب شده به یک کمیسیون و یا دو کمیسیون اصلی و تأثیرگذار مجلس رفته و آن را در اختیار خود بگیرند که در این صورت افراد ولایی و انقلابی نمیتوانند تأثیرگذاری خود را در مجلس داشته باشند.