علی حدادی ×

اختتامیه نخستین نمایشگاه هنرهای تجسمی گلسار با حضور علی حدادی

مدیر اسفند 2, 1403 0
اختتامیه نخستین نمایشگاه هنرهای تجسمی گلسار با حضور علی حدادی
اختتامیه نخستین نمایشگاه هنرهای تجسمی شهر گلسار با حضور علی حدادی، نماینده مردم شریف شهرستان‌های ساوجبلاغ، نظرآباد، طالقان و چهارباغ در مجلس شورای اسلامی، شهردار محترم گلسار، جمعی از هنرمندان و شهروندان فرهیخته این شهر در فرهنگسرای ولایت برگزار شد. علی حدادی، نماینده مردم شریف غرب استان البرز در مجلس شورای اسلامی، در این مراسم [&hellip

اختتامیه نخستین نمایشگاه هنرهای تجسمی شهر گلسار با حضور علی حدادی، نماینده مردم شریف شهرستان‌های ساوجبلاغ، نظرآباد، طالقان و چهارباغ در مجلس شورای اسلامی، شهردار محترم گلسار، جمعی از هنرمندان و شهروندان فرهیخته این شهر در فرهنگسرای ولایت برگزار شد.

علی حدادی، نماینده مردم شریف غرب استان البرز در مجلس شورای اسلامی، در این مراسم ضمن قدردانی از هنرمندان عزیز، بر اهمیت توجه به ظرفیت‌های علمی، هنری و گردشگری در این منطقه تأکید کرد.

وی اظهار داشت: «رونق گردشگری، علاوه بر ایجاد اشتغال، به افزایش امید به زندگی نیز کمک می‌کند و هنرهای تجسمی به‌عنوان میراثی ماندگار، نیازمند حمایت و سرمایه‌گذاری هستند.»

دبیر کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی همچنین از اقدامات شهرداری گلسار قدردانی کرد و خواستار گسترش مراکز فرهنگی و هنری در سایر شهرستان‌های حوزه انتخابیه استان شد.

حدادی در ادامه بر لزوم حمایت از اشتغال جوانان و توسعه صنایع تبدیلی تأکید کرد و خواستار ارائه تسهیلات بانکی مؤثر برای ازدواج و کارآفرینی شد.

وی در خاتمه با اشاره به مشکلات اقتصادی کشور، گلایه‌های مردم از نظام بانکی را مطرح کرد و به استیضاح وزیر اقتصاد اشاره داشت و تأکید کرد: «دولت باید کنترل نرخ ارز را در دستور کار قرار دهد تا از افزایش تورم و فشار اقتصادی بر مردم جلوگیری شود.»